Sepet 0

Uzmanından SEO Kitabının Yazım Hikayesi

Suat Ozdemirci

Her kitap ayrı bir macera. Planlanmasından yazım sürecine ve takip eden yayın hazırlıklarına kadar tüm süreç birbirini takip eden sıkıntılar yumağı gibi. Taki kitabı elinize alıncaya kadar. Onca emeğin vücud bulmuş halini elinize aldığınızda sanki çocuğunuz olmuş gibi apayrı bir ruh haletine bürünüldüğünü söyleyebilirim.

Kitabı bölüm bölüm tahlil ve tashih ederken "bu kitap satar mı arkadaş" diye hiç sormazsınız kendinize. Ancak basılı hali önünüze geldiğinde artık bu soruların yavaş yavaş bilinçaltından günyüzüne çıkmak için didindiğini fark eder ve merak etmeye başlarsınız. Apayrı bir süreçtir bu.

Uzmanından SEO

İşte Kaan Gülten'in Uzmanından SEO kitabı da aynen bu yollardan geçti. Ancak söyleyebilirim ki bu kitap hayata 1-0 galip başladı. Zira Kaan Hocamızın seohocasi.com sitesi ile hatrı sayılır bir takip edeni var. Sitesinde sunduğu muhtevanın rafine halini kitaplaştırmak sanırım kitap için oldukça iyi bir avantaj sağlayacak ve umuyorum ki hakettiği ilgiye mazhar olacak.

Kitapta SEO konusunda hiç birşey üstünkörü geçilmedi. Anlatım gayet akıcı ve üslup da sade olduğu için inanıyorum ki okurların çantalarında gezdirebilecekleri ve çıkarıp her an okunmaya müsait bir kitap olarak raflarda yerini alacak.

Kitap içeriği nasıl ve nasıl yayına hazırlandıdan ziyade bu kitabı ortaya çıkarmak için sarfedilen çabanın ve emeğin vurgusunu da yapmak istiyorum. Çok kısa bir sürede kitabı hazırlayan Kaan Hocamıza ve aynı ithimamı yayına hazırlık sürecinde gösteren bizim ekibe de teşekkürlerimi sunuyorum.



Yeni Yazılar


Yorumlayın

Yorumların yayınlanmadan evvel onaylanması gerektiğini unutmayın