Sepet 0

Photoshop Hızlı ve Kolay Olunca

Suat Ozdemirci

Hızlı ve Kolay Photoshop Yazım Hikayesi

Herkesin bir derdi var şu bilgisayar dünyasında: Öğrenim süreçleri. Bir uygulama kullanmak istiyorsunuz ancak defaatle üstünden geçmenize rağmen bir türlü olamayabiliyor. Eloğlunun yaptığını yapamayabiliyoruz. Sonra zaman geçiyor bir kez daha aynı ihtiyaç hasıl oluyor yine aynı uygulamaya dönüyorsunuz yine olmuyor. Bizi sonuca hızlı ve kolay yoldan götürecek birşeyler lazım. İşte Hızlı ve Kolay Photoshop kitabının var olma sebebi bu. Sonuç odaklı. Sizin için lüzumu olmayan kavramlara girmeden.

Diyelim Photoshop'a temel düzeyde elinizi sürmenizin nedeni sadece Facebook'ta bir fotoğrafınızı insanlara düzgün ve istediğiniz biçimde göstermek. Belki bir sivilceyi yok etmek, belki de saçlara bir parça şekil vermek. Yapacağınız işler sadece bir iki tık ötede olmasına rağmen yabancısı olduğunuz arayüzün içinde boğulmak istemiyorsunuz ve sonuca hızlı ulaşmak istiyorsunuz. Bu kitap tam size göre.

Yıllardan beri kendi fotoğraf stüdyosunun başında insanların bu türden isteklerini yerini getiren Erkan Öz'ün kaleme aldığı bu kitapla gerçek saha deneyimine şahit olacaksınız. Basit ve anlaşılır bir biçimde Photoshop'u bir iki tıklamayla kullanabilir hale geleceksiniz.

Sadece temel düzeyde hiç Photoshop bilmeyenler için kaleme alınmış bu kitabın devamı da geliyor inşallah. Bu kitabın hızlı ve sorunsuz bitirdiği gibi devam niteliğindeki Uygulama kitabını da biran evvel bitirmesini bekliyoruz Erkan Öz'ün.



Eski Yazılar Yeni Yazılar


Yorumlayın

Yorumların yayınlanmadan evvel onaylanması gerektiğini unutmayın